Sarjan esittely

Nykymuotoisen TST-cupin aktiivinen suunnittelu aloitettiin vuonna 2015 ja se järjestettiin ensimmäisen kerran kaudella 2016. Kyseessä on kansainvälinen cup jonka osakilpailuja on järjestetty Suomessa ja Virossa. Cupin tarkoituksena on kannustaa reserviläisiä hankkimaan sekä käyttämään kenttäkelpoista taisteluvarustusta SRA kilpailuissa.
TST-sarja on “alaluokka” SRA:n avoimeen- sekä vakioluokkaan jossa TST-sarjan ampujalla on päällään mahdollisimman käyttö- ja kenttäkelpoinen varustus ja sen painoraja on suhteutettu tositilanteessa kannettavaan varustukseen. TST-sarjassa ampuminen on erinomainen mahdollisuus testata varusteita, niiden sijoittelua sekä ennen kaikkea niiden toimivuutta!
Monen paikallis- tai piiritason SRA-kilpailun sekä Suomen ja Viron mestaruuskilpailuiden ohella, TST-sarja on ollut mukana mm. Finnish Brutality 2018 kilpailussa. Amerikasta rantautettu ja Desert Brutalitystä mukailtuun kilpailuun otettiin mukaan myös TST-division johon Brutalityn lähettiläinä toimineet InRangeTV:n starat Ian McCollum sekä Karl Kasarda ihastuivat. Herrojen hehkutusta voi katsella InRangeTV:n Youtubekanavalla. TST is going America…..

Lehtijuttu Reserviläinen-lehdessä 7/2016

TST sarja on ollut mukana SRA kilpailuissa vuodesta 2014 ja sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Vuodesta 2015 TST sarja on ollut myös mukana SRA SM kilpailussa ollen selkeästi suurin sarja joka kertoo sarjan saavuttamasta suosiosta. Varsin monessa SRA kilpailuista on nykyään mukana TST-sarja ja TST-cup toimii vielä lisäkannustimena sarjan kasvamiseen.

PÄIVYSTÄJÄ: TSTSarja(at)gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *